1 menua
Lehen platera
Urdailazpiko iberikoa
Onddoez beteriko kalabazinak
Bigarren platera
Bakailaoa pil-pilean edo piperrekin (1/2)
Erredondoa (1/2)
Postrea
Gazta-tarta
+
Ogia
25€
2 menua
Lehen platera
Itsaski-entsalada
Kabrarroka-pastela
Bigarren platera
Legatza saltsa berdean almejekin
edo
Azpizuna onddoen saltsan
Postrea
Pantxineta
+
Ogia
30€
3 menua
Lehen platera
Urdailazpiko iberikoa
Bakailaoz beteriko piperrak
Bigarren platera
Legatz-betea itsaski-saltsan
edo
Txahal-masailak
Postrea
Kanutiloak kremaz eta nataz beteta
+
Ogia
22€
4 menua
Lehen platera
Urdailazpiko iberikoa
Entsalada mistoa
Kroketak
Bigarren platera
Sahieskia erreta patatekin
Postrea
Flana
+
Ogia