Menu berezia2019-11-26T11:08:12+00:00

Gabonetako menu bereziak
Eskaerak egiteko azken eguna abenduaren 17a da

Menu bereziak prestatzen ditugu, nola talde txikientzako, hala handientzako.

1 menua

Lehen platera

Urdailazpiko iberikoa
Onddoez beteriko kalabazinak


Bigarren platera

Bakailaoa pil-pilean edo piperrekin (1/2)
Buztana (1/2)


Postrea

Gazta-tarta
+
Ogia

24€

2 menua

Lehen platera

Barazki-panatxea


Bigarren platera

Legatza saltsa berdean almejekin
edo
Azpizuna onddoen saltsan


Postrea

Pantxineta
+
Ogia

24,50€

3 menua

Lehen platera

Urdailazpiko iberikoa
Porru-hostorea


Bigarren platera

Txipiroiak tintan (3)
Txahal-masailak (1/2)


Postrea

Kanutiloak kremaz eta nataz beteta
+
Ogia

20€

4 menua

Lehen platera

Urdailazpiko iberikoa
Entsalada mistoa
Kroketak


Bigarren platera

Sahieskia erreta patatekin


Postrea

Flana
+
Ogia

20€

.

Beste menu batzuetarako egin kontsulta!