1 menua
Lehen platera
Urdailazpiko iberikoa
Onddoez beteriko kalabazinak
Bigarren platera
Bakailaoa pil-pilean edo piperrekin (1/2)
Buztana (1/2)
Postrea
Gazta-tarta
+
Ogia
26€
2 menua
Lehen platera
Barazki-panatxea
Bigarren platera
Legatza saltsa berdean almejekin
edo
Azpizuna onddoen saltsan
Postrea
Pantxineta
+
Ogia
26,50€
3 menua
Lehen platera
Urdailazpiko iberikoa
Porru-hostorea
Bigarren platera
Txipiroiak tintan (3)
Txahal-masailak (1/2)
Postrea
Kanutiloak kremaz eta nataz beteta
+
Ogia
24,50€
4 menua
Lehen platera
Urdailazpiko iberikoa
Entsalada mistoa
Kroketak
Bigarren platera
Sahieskia erreta patatekin
Postrea
Flana
+
Ogia